Javier Sánchez passa el relleu de la direcció de l’INS Candelera a Benjamí Torné

Comparteix

Després de vint anys en el càrrec, aquest dimarts Javier Sánchez acabava la seva etapa com a director de l’Institut Candelera de l’Ametlla de Mar, donant pas a Benjamí Torné com a nou màxim responsable del centre de secundària, a qui ha desitjat “molta sort”. La resta de l’equip directiu actual es mantindrà.

El fins ara director s’ha acomiadat amb una carta, esperant “haver estat a l’altura de la confiança dipositada”en el projecte educatiu del centre, “que ha buscat en tot moment la millora de la qualitat de l’educació pública”al municipi. Sánchez assegura que marxa satisfet per la feina realitzada durant aquests anys.  

Respecte als reptes educatius que s’han desenvolupat durant les dues dècades que Sánchez ha estat director, destaquen l’ampliació del centre o la implantació dels estudis de Batxibac, a més d’altres projectes internacionals. L’exdirector continuarà treballant al centre com a professor, a partir del pròxim curs.

Comparteix