Comença el servei de vigilància i socorrisme a les platges caleres

Comparteix

El servei de vigilància, salvament i socorrisme comença aquest dimecres a les platges de l’Ametlla de Mar. Cala Calafató, Sant Jordi, Cala Forn, Pixavaques i l’Alguer seran vigilades diàriament, d’11 h del matí a 19 h de la tarda, durant els mesos de juliol i agost, gràcies a disset socorristes de Creu Roja.

Aquest estiu, els vigilants també hauran de vetllar pel compliment de les mesures de prevenció davant el coronavirus. El coordinador de platges de Creu Roja a l’Ametlla de Mar, Josep Vernet, explica alguns dels protocols que hauran de seguir els socorristes, o els banyistes si han de ser atesos dins la caseta.

Els socorristes també estaran pendents de conductes imprudents dels banyistes i donaran consells de prevenció per evitar incidents. A més de la vigilància en les principals cinc platges, Creu Roja també disposa d’una embarcació de salvament marítim per poder socórrer a la resta de la costa.

Comparteix