El carrer Candela es converteix per als vianants

Comparteix

Les obres de remodelació del carrer Candela s’enllestiran aquesta setmana. Els treballs, que s’han executat en dues fases, han consistit amb la renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram, i la conversió del carrer per a vianants amb la supressió de les voreres i la pavimentació a un sol nivell.

El nou acabat és amb formigó imprès que simula llambordes, amb lloses a les bandes centrals i laterals. També s’han col·locat dos embornals a l’inici del carrer per recollir l’aigua de pluja. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, afirma que serà un carrer més accessible pels veïns i per on es pugui passejar.

Aquesta actuació és la segona que es realitza a l’entorn, després que es renovés el paviment al carrer Mestre Caballero fa uns anys. De fet, l’Ajuntament també planteja convertir en carrers de vianants el Nou i l’Arenal. Un projecte per millorar el centre històric que Llaó confia puguin fer realitat aviat.

Comparteix