El Centre d’Interpretació de la Pesca reobre portes aquest dimecres

Comparteix

El Centre d’Interpretació de la Pesca obrirà de nou les seves portes aquest dimecres. Després d’estar tancat durant tot l’estat d’alarma, l’espai acollirà els mesos de juliol i agost l’exposició del 20è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, a banda de la dels vaixells enfonsats, i serà punt d’informació turística un estiu més.

Les exposicions estaran obertes al públic de dilluns a diumenge, d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h. Les persones que les visitin hauran de portar mascareta, s’hauran de desinfectar les mans i caldrà que respectin les distàncies de seguretat. La regidora de Cultura, Jani Brull, explica que l’aforament s’ha limitat per adaptar-lo a la nova normalitat.

De moment hi haurà dues exposicions, la permanent dels enfonsaments davant el golf de Sant Jordi i la del concurs fotogràfic que organitzen l’Ametlla de Mar i Deltebre, encara que podria haver-n’hi de noves durant l’estiu. El gerent de l’Àrea de Turisme, Damià Llaó, diu que enguany exposaran més imatges a banda de les premiades.

A més, el CIP també serà un dels quatre punts d’informació turística del municipi. Els informadors repartiran aquest estiu menys fulletons en paper, ja que s’ha editat un díptic amb codis QR perquè els visitants puguin consultar directament des d’on anar a menjar fins a les activitats nàutiques, en l’idioma del seu telèfon mòbil.

Comparteix