Norbert Callau fitxa per l’equip xipriota AEK Làrnaca com a preparador físic

Comparteix

El preparador físic de l’Ametlla de Mar Norbert Callau treballarà la pròxima temporada a l’AEK Làrnaca, equip de futbol que juga a la Primera Divisió de Xipre i que competeix habitualment en copes internacionals com l’Europa League. Un pas endavant per al calero que fa el salt al futbol professional.

Després de treballar l’últim any a la Pobla de Mafumet, equip filial del Nàstic a Tercera Divisió, i d’haver passat per diferents equips ebrencs com a entrenador i assistent, ara el calero estarà al cos tècnic d’un dels cinc millors equips xipriotes. Callau diu que marxar de casa ha estat una decisió important.

El preparador físic calero es trobarà a l’equip amb un gruix important de jugadors catalans i espanyols, procedents d’equips com el Barça B, l’Espanyol, el Girona, el Nàstic, el Celta de Vigo o el Tenerife, i amb l’entrenador gallec David Caneda, que ha debutat enguany com a míster de l’AEK Làrnaca.

Comparteix