Dilluns reobriran la piscina i les sales d’activitats i fitness del cem La Cala

Comparteix

El cem la Cala reobrirà dilluns vinent totes les seves instal·lacions esportives. Aquest passat dilluns ja es van obrir les pistes de tenis i pàdel, i a partir del vinent tornaran a funcionar les sales d’activitats dirigides, la sala de fitness i la piscina. Això sí, des d’ara s’haurà de demanar cita prèvia per poder accedir al complex.

Durant aquestes setmanes, els tècnics de l’Àrea Municipal d’Esports han estat treballant amb la redacció d’un protocol d’higiene, prevenció i seguretat que s’aplicarà tant a usuaris com a treballadors, així com a totes les persones que hagin d’entrar dins les instal·lacions esportives municipals.

Un pla necessari per a la reobertura que es farà d’acord amb les limitacions d’aforament estipulades en la fase 3, com són un aforament del 50% i grups de fins a 20 persones, respectant sempre les distàncies. El regidor d’Esports, Jordi Llaó, assegura que “hem estat treballant intensament per reobrir al més aviat possible”.

“Vam prendre la decisió de fer-ho esglaonadament per obrir a poc a poc les nostres instal·lacions i generar confiança en els usuaris”, comenta. Així, aquesta setmana ja s’han pogut utilitzar les pistes exteriors de pàdel i tenis, amb reserva prèvia i torns d’una hora i mitja com a màxim, que han tingut una “molt bona acollida”.

Des de la regidoria també s’ha anunciat que aquest mes de juny no es cobrarà la quota als abonats, i que es retornarà la del mes de març. Per accedir a les instal·lacions sense ser usuari, es podrà fer pagant el preu d’accés. Per més informació o reservar cita prèvia cal trucar al 977 10 38 97 o enviar un correu a cemlacala@ametllamar.cat.

Aquesta reobertura no afecta ni els camps de futbol ni el Poliesportiu, que s’obriran al juliol coincidint amb els campus d’estiu que organitza l’AME. Llaó ha anunciat que tornaran a organitzar-se i que les inscripcions començaran pròximament, però ha dit que “no seran iguals que els anys anteriors, ja que s’hauran d’adaptar a la situació”.

Comparteix