Millores a la carretera del Ranxo per guanyar visibilitat i seguretat

Comparteix

L’Ajuntament millora la visibilitat i seguretat de la coneguda com carretera del Ranxo, que uneix per la costa el nucli urbà i Les Tres Cales, amb la retirada de vegetació dels vorals i l’eixamplament de la calçada. Els treballs, que es preveuen enllestir la setmana vinent, són una actuació prèvia al projecte per millorar-la.

L’acumulació de vegetació als vorals de la carretera provocava que hi hagués poca visibilitat en molts trams. La neteja ha permès guanyar amb seguretat, que s’ha reforçat amb l’ampliació i pavimentació de la calçada en determinats punts perquè hi puguin circular dos vehicles. Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis:

Les obres són una actuació prèvia abans del projecte d’arranjament del Camí de les 3 Cales. El consistori està a l’espera de rebre una subvenció per finançar part dels treballs, on s’asfaltarà de nou la calçada i s’habilitaran carrils per a bicicletes i vianants. Tot plegat per millorar la mobilitat amb la principal urbanització del municipi.

Comparteix