Comença la reobertura de les instal·lacions esportives amb les pistes de pàdel i tenis

Comparteix

Des d’aquest dilluns, es podran utilitzar les pistes del cem La Cala amb cita prèvia.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar començarà a obrir, a partir d’avui a la tarda, les portes de les instal·lacions esportives municipals. Una reobertura que es realitzarà esglaonadament, per tal d’oferir les màximes garanties de seguretat i protecció tant als usuaris abonats com al personal.

Així, aquesta setmana ja es podran utilitzar les pistes exteriors de pàdel i tenis, amb reserva prèvia i torns d’una hora i mitja com a màxim. I la setmana vinent es preveu obrir la resta de la instal·lació, també amb cita prèvia. L’alcalde Jordi Gaseni explica que l’obertura es farà manera progressiva.

Les mesures que s’hauran de seguir en totes les instal·lacions esportives municipals s’han inclòs en un protocol d’higiene, prevenció i seguretat, que ha elaborat la regidoria d’Esports. Per més informació o reservar cita prèvia cal trucar al 977 10 38 97 o enviar un correu a cemlacala@ametllamar.cat.

Comparteix