Els monitors del cem La Cala ofereixen més classes dirigides ‘at home’

Comparteix

‘cem La Cala at Home’ és la nova proposta que ofereix el complex esportiu de l’Ametlla de Mar. La regidoria d’Esports ha iniciat un programa diari d’entrenament dirigit, que inclou diferents modalitats per fer des de casa. La iniciativa amplia les sessions que s’havien ofert durant el confinament.

Pilates, zumba o balance són algunes de les activitats que es podran practicar des de casa, a partir d’aquest dilluns. Els usuaris podran seguir fins a tres classes diàries, en horaris de matí i tarda, de dilluns a divendres. El regidor d’Esports, Jordi Llaó, explica que l’objectiu és seguir potenciar l’exercici físic.

Les sessions del ‘cem La Cala at home’ es poden seguir des del perfil de YouTube del complex esportiu. Els horaris de les activitats dirigides es poden consultar als comptes de Facebook i Instagram de l’Àrea Municipal d’Esports.

Comparteix