Comença la reparació de l’emissari submarí de la platja de l’Alguer

Comparteix

La reparació de l’emissari submarí de la platja de l’Alguer ha començat aquesta setmana. El temporal Glòria va causar danys en la canonada que aboca les aigües depurades mar endins, davant la costa de l’Ametlla de Mar. Els treballs, que assumeix el COPATE, han començat per la zona de bany.

Els operaris estan retirant els trams de tub afectats, que reposaran per uns de nous. Aquesta és la primera fase de la reparació que, en una segona part, actuarà al final de l’emissari. Davant de l’inici de la temporada de bany, l’alcalde Jordi Gaseni explica que els treballs es realitzaran el més ràpid possible.

D’altra banda, l’Ajuntament ha finalitzat la reparació d’un tram de quinze metres del col·lector de sanejament a l’altura de la plaça del Canó, que es trobava en mal estat. I pròximament també se substituiran part de les canonades d’aigua potable i clavegueram dels carrers Pau Casals i Catalunya.

Comparteix