Les Festes de Sant Pere d’enguany se suspenen

Comparteix

Davant la situació actual pel coronavirus, la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar ha decidit anul·lar tots els actes previstos en les festes d’estiu, previstes en els dies pròxims al 29 de juny.

La decisió va ser presa aquest dilluns per unanimitat en una reunió extraordinària del capítol (cabildo) de la Confraria. Una decisió que tal, com apunta el patró major Miquel Brull, ha sabut molt greu de prendre però que era lògica d’acord amb el context.

La Confraria, però, no descarta poder fer algun acte més endavant. Les festes en honor al patró dels pescadors són organitzades amb el suport de l’Ajuntament, que també ha lamentat que s’hagin de suspendre però creient que és la decisió més encertada.

Escolta l’entrevista sencera amb el patró major de la Confraria de Pescadors Sant Pere, Miquel Brull:

Comparteix