Comença el període de preinscripció de manera presencial per a l’educació infantil, primària i ESO

Comparteix

Les preinscripcions per a l’educació infantil, primària i ESO pel pròxim curs comencen a fer-se de manera presencial avui dimarts. Les famílies amb nens que accedeixin per primer cop a primària o secundària podran fer el tràmit a les secretaries dels centres demanant cita prèvia. La data límit és aquest divendres.

El període de presentació de sol·licituds va començar dimecres passat de manera telemàtica. Per donar facilitats, aquesta setmana s’ofereix la possibilitat de fer-ho presencialment. La directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, insisteix que es faci aquest tràmit per garantir tres línies de P3 el curs vinent.

El llistat amb la documentació que es necessita per fer la preinscripció es pot descarregar al web queestudiar.gencat.cat, on també es pot trobar la sol·licitud per fer el tràmit telemàticament. El director de l’Institut Candelera, Javier Sánchez, recorda a tots els nous alumnes que facin la preinscripció pel pròxim curs.

El centre de secundària començarà la setmana vinent amb les preinscripcions pel batxillerat. Pel que fa a la Llar d’Infants Xerinola, també han començat les preinscripcions presencials, però el tràmit es podrà fer fins al 12 de juny. De tota manera, també cal demanar cita prèvia abans d’acudir.

Comparteix