L’Ametlla de Mar entra a la fase 1 del desconfinament

Comparteix

L’Ametlla de Mar ha entrat avui dilluns a la fase 1 del desconfinament. El municipi està dins de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, una de les tres de tot Catalunya que farà un pas endavant en la desescalada.

La majoria de bars i restaurants han reobert avui les terrasses, però amb menys aforament i respectant la separació entre taules, i els comerços poden atendre els clients sense que hagin de demanar abans cita prèvia.

Els establiments turístics poden obrir portes, però només un hotel ho ha fet aquest dilluns. També es permeten reunions de fins a 10 persones respectant les normes d’higiene i anar a segones residències dins el territori.

I les franges horàries es mantenen per a sortir a passejar i practicar esport. Per aquest motiu, l’alcalde Jordi Gaseni ha demanat respectar-les per protegir la població més vulnerable i fa una crida a la responsabilitat.

D’altra banda, les persones que hagin de viatjar amb transport públic, on és obligatòria la mascareta, poden recollir-la a partir d’avui a l’Oficina de Turisme als matins.

Comparteix