L’Ametlla de Mar reprèn les obres per posar a punt les platges

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha reprès aquest dilluns les obres per reparar els desperfectes causats pel temporal Glòria a les platges del municipi. Els treballs van començar al febrer però l’estat d’alarma pel coronavirus va obligar a aturar-los.

Els operaris municipals han començat les actuacions a la platja de Pixavaques i seguiran a l’Alguer, cala Pepo, cala Forn, Sant Jordi i cala Calafató. En totes elles, es condicionaran els serveis, les dutxes i el mobiliari urbà per deixar-les totalment practicables. Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis:

Per la seva banda, Costes té previst iniciar en breu els treballs de reparació dels accessos a les platges, els espigons de recer i el GR 92. En canvi, no assumirà les obres del passeig inferior que comunica les platges de l’Alguer i Pixavaques, un dels espais més afectats.

Sobre una possible aportació de sorra, el consistori espera que les platges es puguin regenerar en les pròximes setmanes de manera natural, encara que Costes també podria reposar-ne en aquelles on sigui necessari per garantir l’accessibilitat.

Comparteix