Els caleros surten a passejar i fer esport en el primer cap de setmana permès des del confinament

Moltes persones han aprofitat espais naturals com l’Estany per fer esport.
Comparteix

Aquest pont de maig, per primer cop des del confinament, la majoria de la població ha pogut sortir al carrer per passejar a prop del domicili o practicar esport pel terme municipal, dins les franges horàries permeses.

Els majors de 14 anys ho poden fer entre les 6 i 10 h o les 20 i les 23 h, mentre que els menors d’aquesta edat poden sortir entre les 12 i les 19 h. Les persones de més de 70 anys i els dependents tenen l’horari reservat de 10 a 12 h i de 19 a 20 h.

L’alcalde Jordi Gaseni ha valorat positivament el comportament dels veïns de l’Ametlla de Mar en aquest primer cap de setmana de desescalada, i ha explicat que s’han obert les platges per ampliar els espais de lleure i evitar aglomeracions.

Respecte al balanç policial, de la vintena de denúncies que s’han interposat, la majoria han estat per incompliments de les normes de l’estat d’alarma i no per desplaçaments a segones residències, que Gaseni afirma han baixat considerablement.

La Policia Local ha reforçat els controls policials amb la vigilància a peu de carrer i l’ús del dron a la costa. Pel que fa als talls de trànsit, des d’avui només es mantindran barrats al pas de vehicles el camí de l’Almadrava i l’N-340a al seu límit amb Tivissa.

Comparteix