Nous ajuts de 2.500 euros per microempreses i professionals turístics

Comparteix

El Servei d’Informació d’Ajudes al Treball informa d’una nova línia d’ajuts, en forma de prestació econòmica directa de 2.500 euros, per a professionals i microempreses del sector turístic afectades per la Covid-19. 

A la convocatòria s’hi poden acollir allotjaments, guies, empreses de mediació, establiments i activitats d’interès turístic, amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000 euros anuals de facturació.

Hauran d’acreditar que estan donats d’alta al Registre Turístic de Catalunya i legalitzats, com a mínim, des del març de 2019. També es demana que mantinguin l’activitat un mínim d’un any des de l’atorgament de l’ajut.

Durant aquest temps, els beneficiaris hauran d’aportar factures de despeses generals per l’import atorgat.Aquesta subvenció de la Generalitat serà compatible amb altres excepte les que sigui per tancament definitiu.

Els professionals i microempreses que necessitin més informació o donar suport en la tramitació de la subvenció, poden posar-se en contacte al telèfon 977 45 72 69 o al correu electrònic telecentre@ametllamar.cat.

Comparteix