La Cala confecciona 1.000 mascaretes més gràcies al material donat per l’ANC

Comparteix

La Cala per la Independència ha entregat les teles i gomes a l’Ajuntament, que ho ha distribuït entre el grup de cosidores i el centre d’acollida de menors.

1.000 mascaretes més s’estan fabricant aquests dies a l’Ametlla de Mar. La donació de material que ha fet La Cala per la Independència permet que el voluntariat continuï cosint per oferir-les als col·lectius més vulnerables al coronavirus i a les persones que han de seguir treballant durant el confinament.

Per facilitar la confecció de les mascaretes han entregat les teles i gomes a l’Ajuntament, que s’encarrega de coordinar i distribuir el material. Un cop acabades, també gestionarà el repartiment. La coordinadora de l’ANC local, Montse Gonzàlez, comenta que d’aquesta manera aprofitaven la xarxa existent de cosidors. 

Al grup de cosidores voluntàries, que ja porten confeccionades més de 600 mascaretes, també s’hi han sumat els joves del centre d’acollida de Sant Jordi. I és que alguns dels menors ja tenien coneixements de costura i han ensenyat als seus companys els passos per cosir-les, i contribuir a fer que la població tingui mascaretes.

D’altra banda, tot i que un dels objectius de la campanya ‘#1MiliódeMascaretes’ de l’Assemblea era recollir donatius per destinar-los a la investigació i el tractament de la Covid-19 als hospitals catalans, des de La Cala per la Independència es va decidir fer directament l’aportació econòmica amb els fons propis.

Comparteix