L’Ajuntament celebrarà el seu primer ple telemàtic aquest divendres

Comparteix

El ple de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar es reunirà aquest divendres de manera telemàtica. Serà la primera sessió plenària des que es va decretar l’estat d’alarma pel coronavirus. L’alcalde i els regidors, així com el secretari i la interventora municipal, participaran en la sessió per videoconferència.

Entre els punts, hi ha l’aprovació de les mesures fiscals dins el pla de xoc per pal·liar els efectes econòmics de la crisi del coronavirus. Aquestes van des de l’ajornament del termini de pagament dels tributs fins a bonificacions per a les empreses que s’han vist afectades per l’aturada de la seva activitat.

També es llegirà un manifest per agrair, en nom del consistori, la feina de tots els professionals que estan combatent el coronavirus i que garanteixen que la població tingui accés a les primeres necessitats. Així mateix, es farà un reconeixement al voluntariat i als qui han fet donacions.

Un ple telemàtic en el qual també es debatran aspectes urbanístics de Calafat, Roques Daurades o el mas de Ponç, i on prendrà possessió Neus Balfegó com a nova regidora de Junts per l’Ametlla de Mar. La sessió, convocada a les 18 h, serà retransmesa en directe per La Cala Ràdio, al 107.3 FM i lacalartv.cat.

Comparteix