Els serveis assistencials donen suport a les persones amb la Covid-19 al municipi

Comparteix

Vuit persones han estat diagnosticades amb la Covid-19 fins ara a l’Ametlla de Mar. Ho ha comunicat l’alcalde Jordi Gaseni en un missatge a les xarxes socials, on també ha explicat que els serveis assistencials municipals estan atenent les necessitats bàsiques dels contagiats i familiars, que es troben en aïllament domiciliari.

Per a ser conscients de com estem a la Cala i de la importància de quedar-se a casa. A hores d'ara, tenim 8 persones…

Publicada por Jordi Gaseni en Jueves, 16 de abril de 2020

Així mateix, Gaseni ha insistit en la necessitat de quedar-se a casa, ja que podria haver-hi persones portadores del coronavirus que no manifestin símptomes. En aquest sentit, ha recordat que hi ha recursos a disposició de la ciutadania, com el servei d’ajuda domiciliària als col·lectius de risc o el servei a domicili del comerç local.

Comparteix