L’alcalde Jordi Gaseni demana seguir amb el confinament per evitar més casos de coronavirus

Comparteix

Salut ha confirmat aquest dimarts dos positius nous amb la Covid-19 a l’Ametlla de Mar.

Jordi Gaseni insisteix que la millor manera per evitar més casos de coronavirus és el confinament. L’alcalde ho ha dit aquest dimarts, en un vídeo publicat a les xarxes socials, després que Salut hagi confirmat dos nous contagis a l’Ametlla de Mar.

A part de les cinc persones que han donat fins ara positiu en el test, Gaseni ha explicat tenen coneixement d’altres persones amb símptomes que podrien ser compatibles amb la Covid-19, que estan en aïllament domiciliari i a les qui se’ls fa un seguiment.

Per aquest motiu, l’alcalde ha fet una crida a la població demanant-los que continuïn confinats a casa, evitin els desplaçaments innecessaris i segueixin aplicant les mesures d’higiene i prevenció per evitar la propagació del coronavirus.

Comparteix