El CAP incorpora una metgessa i dues infermeres a l’equip per fer front al coronavirus

Comparteix

L’Ajuntament ha fet una donació d’equips de protecció per als sanitaris.

Salut reforça l’equip del CAP de l’Ametlla de Mar amb la incorporació d’una metgessa i dues infermeres més a la plantilla. És una de les mesures incloses en el pla de contingència de la Regió Sanitària per fer front al coronavirus.

Aquesta ampliació de personal permet una millor organització dels torns de treball per garantir l’atenció primària preservant la salut dels professionals. Una mesura que s’afegeix a la modificació horària vigent des de finals de març.

Tota l’activitat presencial al CAP està concentrada de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. Els pacients han de trucar abans al 977 49 35 14, també durant les nits i caps de setmana, menys els de pediatria que ho han de fer al 977 46 06 01.

D’altra banda, l’Ajuntament ha fet recentment una donació d’equips de protecció individual (EPI) al centre de salut, com ara mascaretes, guants, pantalles, granotes o gorros; perquè els professionals sanitaris puguin disposar de més material.

Comparteix