L’Ajuntament intensifica la neteja i desinfecta diàriament tot el municipi

Comparteix

L’Ajuntament ha reforçat la desinfecció de l’Ametlla de Mar des de l’inici de la pandèmia del coronavirus. Quatre equips de la brigada municipal s’encarreguen diàriament de la neteja a pressió de les zones sensibles i de més concurrència, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions, amb una solució d’aigua i desinfectant.

Les tasques de desinfecció s’han intensificat a l’exterior del CAP, de la residència d’avis o dels establiments comercials, així com a la via pública i a les illes de contenidors. L’alcalde Jordi Gaseni agraeix la feina dels operaris i fa una crida als incívics perquè no llencin les escombraries fora dels contenidors ni facin abocaments de residus.

El consistori avisa que l’incompliment de l’ordenança d’escombraries podria suposar importants sancions econòmiques. Des de la regidoria d’Obres i Serveis també recorden que la deixalleria municipal romandrà tancada, i que tampoc es realitzarà el servei de recollida de voluminosos a domicili, mentre estigui en vigor l’estat d’alarma.

Comparteix