Creix el consum d’Internet durant el dia pel confinament

Comparteix

El consum d’Internet a l’Ametlla de Mar s’ha multiplicat pel confinament. Un increment que està relacionat amb l’ampliació de les hores d’ús de la xarxa. Fins ara el màxim era al vespre però, des de l’ordre d’estat d’alarma, els pics de consum ja es donen des de primera hora del matí.

Són dades de l’operadora local La Cala Fibra, que monitora l’estat tant de la seva xarxa de fibra òptica com de Wimax, i que afirma que no hi ha saturació del servei. El responsable tècnic, Víctor Borràs, explica que la infraestructura està preparada per suportar aquest creixement registrat.

Tot i que el servei funciona amb normalitat, alguns usuaris han experimentat alguns problemes dins de casa per la sobrecàrrega de dispositius o per la ubicació del router. Per això, l’empresa recomana prioritzar el seu ús i utilitzar la connexió per cable abans que el Wi-Fi, per tenir major velocitat.

Comparteix