L’alcalde agraeix la implicació dels voluntaris durant el confinament

Comparteix

Jordi Gaseni aplaudeix la important feina que estan fent totes les persones que garanteixen els serveis essencials.

La creació d’una xarxa de voluntariat és una de les iniciatives que han sorgit a l’Ametlla de Mar davant la crisi del coronavirus. L’alcalde Jordi Gaseni ha volgut fer un agraïment a totes les persones implicades i també un reconeixement als professionals dels serveis essencials.

El context actual ha fet que molts veïns del municipi es mobilitzin per ajudar als qui tenen més dificultats aquests dies. L’alcalde ha donat les gràcies a tot el voluntariat i també a la gent que ha ofert recursos i donatius, a qui es farà un agraïment quan passi tota aquesta situació.

Totes aquestes iniciatives solidàries estan coordinades per part de l’Ajuntament, per tal d’atendre les necessitats que sorgeixen durant el confinament. Gaseni considera que algunes d’aquestes experiències es podrien seguir desenvolupant a posteriori, donada la resposta que tenen.

L’alcalde també ha fet un reconeixement a totes les persones que continuen treballant aquests dies, des dels professionals sanitaris i dels cossos d’emergències, passant pels operaris de neteja fins als comerciants i professionals, que garanteixen els serveis bàsics i essencials a la població.

Comparteix