L’Escola de Música segueix les classes però on-line

Comparteix

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música segueixen aprenent des de casa. Tot i que les aules estan tancades i el curs acadèmic s’ha aturat, els professors han obert una finestra virtual per continuar fent classes a distància i no perdre els coneixements musicals adquirits fins ara.

L’objectiu és que l’alumnat pugui seguir aprenent música, i per això s’utilitzen les noves tecnologies per intercanviar ensenyaments i pràctiques. El director de l’EMMA, Sebastià Garcia, explica que les classes es fan per videoconferència o enviant els materials per correu segons l’assignatura.

Tot i la bona acollida, aquestes activitats no s’avaluaran perquè no són obligatòries. De fet, l’Ajuntament no cobrarà les quotes durant el tancament. D’altra banda, l’EMMA anima els alumnes a utilitzar les xarxes socials i penjar un vídeo amb algunes de les seves interpretacions musicals.

Comparteix