Un llistat recull tots els comerços d’alimentació de l’Ametlla de Mar per poder fer comandes per telèfon

Comparteix

La regidoria de Comerç de l’Ametlla de Mar ha publicat un llistat amb tots els comerços d’alimentació oberts, per facilitar que les persones puguin fer des de casa seva per telèfon la comanda de productes de primera necessitat.

La llista recull les dades de contacte d’una quarantena d’establiments i si també ofereixen servei a domicili. La regidora de Comerç, Maite Boquera, explica que era important crear aquesta eina per facilitar fer les compres.

Una acció que també té com a objectiu posar en valor el comerç de proximitat i ajudar a dinamitzar l’economia local en el context actual. De fet, Boquera recorda que també hi ha altres establiments oberts que són serveis essencials.

El llistat es pot trobar a l’eBando i a les xarxes socials de l’Ajuntament i l’Àrea de Turisme.

Comparteix