La Cala fabrica més de 600 mascaretes de roba gràcies a cosidores voluntàries

Comparteix

Una trentena de cosidores del municipi ha confeccionat, en menys d’una setmana, més de 600 mascaretes de cotó. L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària, coordinada amb l’Ajuntament, és oferir-les als col·lectius més vulnerables al coronavirus i a les persones que han de treballar durant el confinament.

El consistori s’ha encarregat de repartir la tela i les gomes per confeccionar les mascaretes a totes les persones voluntàries. Un cop cosides, s’esterilitzen i es preparen per repartir-les. La regidora Jani Brull agraeix la col·laboració de les cosidores i les donacions de material rebudes de comerços i particulars.

El primer repartiment es va fer la passada setmana, de la mà de l’alcalde i la regidora de Comerç, que van lliurar les mascaretes a la residència d’avis, comerços, farmàcies i al centre de menors. També es repartiran a les persones dels col·lectius de risc ateses pel servei domiciliari, ja que es continuen fent més mascaretes.

Bon dia! Avui hem fet un primer repartiment a botigues d'alimentació, Residència d'Avis, Farmàcies, forns, estancs,…

Publicada por Jordi Gaseni en Jueves, 26 de marzo de 2020
Comparteix