L’Ajuntament s’afegeix al manifest que reclama més eines per ajudar als afectats pel coronavirus

Comparteix

L’Ajuntament s’ha afegit al manifest unitari del municipalisme català davant el coronavirus per reclamar al govern de l’Estat un confinament “més estricte”. El text també reclama un paquet de mesures perquè els consistoris tinguin més eines per ajudar les persones i empreses que es vegin afectades.

Després de signar el decret, consensuat amb els grups municipals, l’alcalde Jordi Gaseni ha demanat que es facin els canvis que calguin perquè ajuntaments com el de l’Ametlla de Mar puguin disposar de tots els recursos necessaris per poder ajudar la població, des del punt de vista econòmic, a superar aquesta situació.

El manifest, a banda de reclamar també més infraestructures sanitàries, exigeix un confinament més estricte per tal que tothom es quedi a casa, només amb l’excepció de les persones que treballen en els serveis essencials, amb l’objectiu de contenir i evitar una major propagació del coronavirus al país.

Comparteix