Detectat un cas de coronavirus a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha confirmat a l’Ajuntament el primer cas positiu per coronavirus a l’Ametlla de Mar. Es tracta d’una persona que es troba ingressada a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Aquest és un dels sis nous casos confirmats a les Terres de l’Ebre, on en total hi ha 28 contagiats.

Després de conèixer la notícia, l’alcalde Jordi Gaseni ha remarcat que aquest cas ha de servir com un “toc d’alerta” per extremar més la prevenció i ha insistit amb la necessitat de què tota la població es confini a casa seva. Per això, ha demanat que la ciutadania només surti quan sigui estrictament necessari.

En aquest sentit, es continuen realitzant controls policials per evitar desplaçaments no justificats. D’altra banda, l’Ajuntament recorda que ofereix un servei d’ajuda a domicili a les persones que formen part de col·lectius de risc. També s’ha reforçat la neteja i desinfecció de la via pública així com de les illes de contenidors.

Comparteix