La Policia Local activa un Whatsapp per fer consultes sobre les restriccions

Comparteix

La Policia Local de l’Ametlla de Mar ofereix des d’avui un nou servei de Whatsapp perquè la ciutadania pugui resoldre dubtes relacionats amb les restriccions de mobilitat, mentre està en vigor l’estat d’alarma pel coronavirus. El número de telèfon mòbil per enviar les consultes és el 647 66 02 73.

Unes consultes que també es podran fer de manera telemàtica a través del correu electrònic policia@ametllamar.cat. L’objectiu d’aquesta nova eina de contacte és facilitar una resposta ràpida i alhora descongestionar el telèfon principal, tal com explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello.

A més, la Policia Local recorda que des d’aquest dilluns es recomanable que les persones que hagin de sortir al carrer ho facin amb el certificat autoresponsable de desplaçament, per si un agent requereix fer una comprovació. El document es pot emplenar en format digital al web confinapp.gencat.cat o bé en paper.

Comparteix