L’Ajuntament reparteix guants d’un sol ús als comerços d’alimentació

Comparteix

Les botigues d’alimentació i les parades del mercat municipal de l’Ametlla de Mar disposaran de guants d’un sol ús. L’Ajuntament ha repartit caixes a una desena de comerços, perquè tots els clients els utilitzin per agafar els productes.

Una mesura de seguretat més per garantir la protecció i salut dels compradors i venedors. La regidora de Comerç, Maite Boquera, demana que la població es posi els guants per fer les seves compres i que els dipositi després on se’ls indiqui.

Del repartiment dels guants se n’ha fet càrrec el SUM, en una acció coordinada entre les regidories de Salut i Comerç. D’altra banda, Boquera explica que s’està elaborant un llistat amb tots els comerços de primera necessitat que romanen oberts.

Els comerços poden donar la informació trucant el telèfon 977 45 64 77. Tot plegat, per tal de facilitar l’adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat i alhora evitar la propagació del coronavirus i contribuir a la seva contenció.

Comparteix