El sector pesquer continua la seva activitat amb estrictes mesures preventives

Comparteix

El sector pesquer manté la seva activitat aplicant mesures preventives. La Confraria de Pescadors Sant Pere continua garantint el subministrament de peix, que és un servei de primera necessitat, però amb uns estrictes controls sanitaris a la llotja davant el coronavirus.

Pescadors, compradors, subhastadors i la resta de personal de la Confraria que manipula les caixes de peix han d’utilitzar equips de protecció, a més de respectar la distància de seguretat entre ells. La secretària Isabel Betoret explica algunes de les mesures que s’han implementat.

A més, recorden que les compres també es poden fer mitjançant la subhasta on-line a temps real. A les oficines, s’han prohibit les visites externes i l’atenció al públic només es presta per telèfon o Internet. De fet, el personal administratiu s’ha organitzat en torns o fan teletreball.

Comparteix