L’Ajuntament ofereix un servei d’ajuda a les persones que formen de col·lectius de risc davant el coronavirus

Comparteix

Des d’aquest dilluns, l’Ajuntament ha habilitat el telèfon de Serveis Socials (977 45 60 08) per donar suport a les persones que formin part d’un col·lectiu de risc, com edat avançada, problemes respiratoris o patologies; i que necessitin ajuda per comprar aliments, medicaments o articles de primera necessitat, així com suport emocional.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar:

Tanmateix, el consistori funciona amb serveis mínims essencials i no s’atendrà presencialment a les oficines municipals. Per això, totes les gestions s’han de fer de manera telemàtica enviant un correu electrònic a ajuntament@ametllamar.cat o trucant al 977 45 60 00, o al departament en concret.

Comparteix