La Cala Ràdio canvia la programació per seguir la situació del coronavirus

Comparteix

Des d’aquest dilluns, la programació de La Cala Ràdio s’adaptarà a la situació excepcional que s’està vivint al país per evitar la propagació del coronavirus. L’emissora municipal oferirà butlletins cada hora entre les 10 i les 18 h, amb tota la informació de servei per a la ciutadania i un seguiment de com la població viu l’estat d’alarma i el confinament.

Tanmateix, la programació local es reforçarà amb els magazins ‘Al Dia Terres de l’Ebre’, que s’emetrà de 13 a 14 h, i ‘El far’ de 16 a 18 h. També hi haurà dues edicions de ‘Notícies en Xarxa’, al matí de 8 a 10 h i al vespre de 19 a 20 h, i butlletins informatius nacionals a les 14, 20, 21 i 22 h. L’emissora també seguirà les compareixences en directe.

Comparteix