El coronavirus obliga a suspendre totes les activitats culturals i lúdiques del municipi

Comparteix

Seguint les instruccions per a la contenció del COVID-19 decretades per la Generalitat i l’Ajuntament, queden suspeses totes les activitats com els balls de la sala SCER i del casal d’Avis, la jornada de treball del GR-92 d’Azimut i l’acte commemoratiu de l’accident nuclear Fukushima a l’Almadrava.

No només han quedat suspeses les activitats previstes per aquest cap de setmana, sinó que també queden cancel·lades d’altres, programades pel cap de setmana vinent, com són totes les activitats del grup escènic de la SCER; la XVI Mostra de Teatre ‘La Cala de l’Ametlla’ i els assajos dels grups de teatre infantil i juvenil.

També s’ha suspès el concert de Gòspel del dissabte 21 de març i la Festa de la Dona de les Dones Endavant, prevista pel 22 de març. D’altres entitats culturals també ha informat que es cancel·len les seves activitats fins a nou avís

Comparteix