Desmantellada una plantació de marihuana en una nau a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una important plantació de marihuana indoor en una nau a l’Ametlla de Mar, i han detingut dos homes com a presumptes autors dels delictes de salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La policia va tenir coneixement que ambdós detinguts havien llogat una nau per estacionar-hi camions, però que en realitat l’estarien utilitzant per al cultiu de marihuana. De fet, s’hi desprenia una forta olor i hi havia molt trànsit de furgonetes.

Els agents van fer una entrada a la nau localitzant un total de 860 plantes en fase de creixement, així com làmpades, ventiladors, filtres, aparells d’aire condicionat, transformadors elèctrics i altres elements necessaris per al seu cultiu.

La marihuana intervinguda, entre les plantes i els cabdells assecats, tindria un valor en el mercat il·legal d’uns 200.000 euros. Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comparteix