Els centres educatius limiten les activitats no lectives

Comparteix

Les mesures per evitar la propagació del coronavirus impliquen els centres educatius de l’Ametlla de Mar. Seguint les recomanacions del Departament d’Educació, s’han ajornat o cancel·lat aquelles activitats que no són estrictament lectives o que impliquin la trobada d’alumnes de diferents centres.

Per exemple, a l’Escola Sant Jordi s’ha cancel·lat la participació en el Certamen de Lectura en Veu Alta que s’havia de fer aquest dijous a Tortosa, així com una sortida dels alumnes de P3 dimecres vinent. La directora del centre, Fàtima Garcia, explica que decidiran si s’acaben fent altres activitats previstes d’acord amb les recomanacions. 

L’Institut Candelera també ha anul·lat la visita al Saló de l’Ensenyament, prevista per la setmana vinent, i ha paralitzat dos intercanvis d’estudiants amb França. A més, les pràctiques que feien dos alumnes de cicle formatiu al CAP i a la residència d’avis han quedat suspeses, tal com comenta el director del centre, Javier Sánchez.

En canvi, de moment es mantenen els viatges de final de curs programats per al juny. A tots dos centres, també s’ha informat l’alumnat dels consells del Departament de Salut per prevenir el coronavirus, com el rentat de mans freqüent, evitar compartir menjar i begudes, i utilitzar mocadors d’un sol ús per tossir, mocar-se o esternudar.

Comparteix