Nova jornada de treball per reparar el GR-92

Comparteix

El Centre Excursionista Azimut ha organitzat aquest diumenge una nova jornada de treball en una de les zones del sender de la costa GR-92 afectades pel temporal Glòria, en el tram comprès entre l’Ametlla de Mar i l’Ampolla. 

En concret, s’actuarà a la zona de la cala de les Ampolles, a la part nord del terme. El president del Centre Excursionista, Agustí Pallarès, apunta que paral·lelament a aquestes accions voluntàries, els socis segueixen fent més accions.

A banda de la neteja, Azimut vol formar una taula de diàleg amb les institucions implicades, per tal de millorar el manteniment d’aquest tram del GR-92. Pallarès comenta que, de moment, s’han implicat diverses associacions i organismes. 

El punt de trobada per la jornada d’aquest diumenge serà a les 8 h a la plaça del Canó. Des de l’organització, recorden als participants que cal portar roba còmoda i calçat adequat, així com guants de treball, a més de beguda i menjar.

Comparteix