Cinc noms caleros entre els premiats al Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Comparteix

Cinc fotògrafs caleros han estat guardonats en el 20è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, que organitzen anualment les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre, on dissabte es va fer l’entrega dels premis als guanyadors.

La fotografia ‘Mar i cel’, capturada pel calero Fidel Margalef, s’ha emportat el primer premi a la millor fotografia feta a l’Ametlla de Mar. En segon lloc, s’ha guardonat un altre ‘Mar i cel’ però del també calero Jose Alza, i en tercer a Xavier Flores amb ‘Vigilant’. 

El premi local de l’Ametlla de Mar ha estat per ‘Llum a la cova’ de Xavi Solé, que també s’ha endut el primer premi d’Activitat humana amb ‘L’home del barret’. ‘Mala Herba’ d’Òscar Lanau i ‘Remor de la solitud’ de Vicent Pellicer completen la categoria.

Respecte a les millors fotografies realitzades a Deltebre, el primer premi ha estat per Vicent Pellicer amb ‘La raó de la terra’, el segon per la calera Julia Silva amb ‘Tornado d’estornells’, i el tercer per Diego Pedra amb ‘El pont’.

El premi local deltebrenc se l’ha emportat ‘Dunes’ d’Albert Sanz. El premi Terres de l’Ebre se l’ha endut Ramon Llorenç, amb ‘Col·lapse’. Pel que fa a la millor fotografia en blanc i negre ha estat per ‘Lo Passador’ de Josep Curto.

En gastronomia, la guanyadora ha estat la del calero Abel Borràs amb ‘Arrossejat’, i la de creativitat és ‘Colors Interiors’ de Julio Garcia. El gerent de l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, Damià Llaó, destaca els sis premis aconseguits pels fotògrafs locals.

En aquesta vintena edició, s’han presentat 70 participants lliurant un total de 248 fotografies. Les obres guanyadores i també finalistes es podran veure exposades al Centre d’Interpretació de la Pesca, durant aquest estiu.

Comparteix