Joan Callau guanya el premi de poesia dels Recvll amb ‘Com l’hora blava’

Comparteix

El poemari ‘Com l’hora blava’ del calero Joan Callau guanya un dels premis Recvll de Blanes. En concret, l’obra s’ha emportat el premi Benet Ribas de Poesia 2020, que es publicarà dins la col·lecció La Suda de l’editorial Pagès Editors, on també té publicats els seus llibres anteriors, tancant així una trilogia poètica.

‘Com l’hora blava’ ha estat l’obra escollida pel jurat com a guanyadora, d’entre els trenta treballs presentats enguany en la modalitat de poesia. Agraït per aquest premi, el poeta local ha volgut remarcar que, al llarg del mig segle d’existència dels Recvll, s’han distingit destacades veus rellevants del panorama literari català.

Cal dir que per primer cop, en els 56 anys d’existència d’aquestes Recvll, el jurat ha estat presidit per una dona, la reconeguda escriptora Maria Mercè Roca. Callau va recollir el guardó, ahir diumenge, en un acte que va comptar amb la presència del president Quim Torra i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

Comparteix