L’Ajuntament avança les obres de reparació dels danys del temporal Glòria

Comparteix

L’Ajuntament s’ha posat mans a l’obra per reparar danys del temporal Glòria. Davant els retards de les administracions superiors, la regidoria d’Obres i Serveis ha començat actuacions a les platges, habilitant els accessos i posant a punt les més cèntriques per la temporada de bany. També estan arranjant diversos camins rurals malmesos.

Les obres a la façana marítima són competència de Costes de l’Estat però, un mes i mig després de la borrasca, el consistori ha decidit no esperar més i ha emprès els treballs amb recursos propis, tot i que s’acollirà a les diferents línies d’ajuts. El regidor Vicenç Llaó afirma que garantiran un bon estat de les platges del nucli urbà per Setmana Santa.

En paral·lel a les actuacions a les platges, segueixen els treballs coordinats amb el centre excursionista Azimut per reparar el camí de ronda GR-92 i garantir l’accessibilitat. També s’està a l’espera que Ports de la Generalitat iniciï aviat les obres a l’escullera del moll de Llevant, que costaran al voltant de 3 milions d’euros -el doble del previst inicialment-.

D’altra banda, la brigada municipal continua amb la reparació de diversos camins rurals i també carrers de les urbanitzacions nord, malmesos per la intensa pluja, amb l’aplicació d’asfalt a les parts més afectades. L’Ajuntament calcula que el cost total de les reparacions s’enfilaran als 700.000 euros, sense comptar l’actuació al port pesquer.

Comparteix