‘Al Dia’ rep amb una menció de qualitat als 20ns Premis Ràdio Associació

Comparteix

El magazín d’actualitat ‘Al Dia Terres de l’Ebre’, coproduït per La Cala Ràdio i cinc emissores més, ha estat distingit en els 20ns Premis Ràdio Associació amb una menció de qualitat. El programa, que s’emet cada migdia en directe, s’ha convertit en un referent informatiu al territori.

El jurat ha seleccionat ‘Al Dia’ entre més de quaranta candidatures que s’han presentat al premi al millor programa de ràdio local. El presentador del magazín, Josep Pitarch, ha agraït el reconeixement de Ràdio Associació remarcant el compromís de ser un espai que promogui la cohesió territorial.

‘Al Dia Terres de l’Ebre’ és una coproducció de Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, Ràdio Delta, La Cala Ràdio, La Plana Ràdio i Ràdio Joventut, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, que es pot escoltar de dilluns a divendres, de 13 a 16 h, a les freqüències d’aquestes emissores.

Comparteix