Creix un 10% el nombre d’habitatges d’ús turístic en l’últim any

Durant l'estiu, molts pisos del nucli urbà es converteixen en habitatges d'ús turístic.
Comparteix

L’Ametlla de Mar té 1.460 habitatges d’ús turístic en l’actualitat. Això representa un 10% més que els censats a finals de l’any 2018. D’aquesta manera, el municipi es posiciona com el primer de les Terres de l’Ebre amb més allotjaments d’aquestes característiques i un dels cinc primers a la demarcació de Tarragona.

De fet, més d’una tercera part (36 %) dels habitatges d’ús turístic a les Terres de l’Ebre es troben a l’Ametlla de Mar. La gran majoria d’aquests allotjaments estan a les urbanitzacions, tot i que també n’hi ha dins el nucli urbà. La regidora de Turisme, Maite Boquera, explica la importància d’estar dins el cens d’habitatges.

Segons les dades de l’Àrea Municipal de Turisme, els habitatges d’ús turístic són el tipus d’allotjament que representa un percentatge més elevat. L’estiu passat va representar un 33 % de l’oferta que, juntament amb la d’hotels i càmpings, fa que l’Ametlla de Mar segueixi sent la població ebrenca que més recapta en la taxa turística.

Comparteix