L’Ajuntament sol·licita la declaració de l’Ametlla de Mar com a zona catastròfica

Comparteix

L’Ajuntament ha sol·licitat que l’Ametlla de Mar sigui declarada com a zona afectada per una emergència de protecció civil, anteriorment coneguda com a zona catastròfica. La junta de govern local va aprovar-ho aquest dijous, després d’analitzar l’informe que valora els danys pel temporal Glòria al municipi.

Segons l’avaluació feta pel consistori, les actuacions de reparació a les platges i a la via pública pujaran prop de 700.000 euros, sense incloure les obres previstes en els ports. L’alcalde Jordi Gaseni ha explicat que han demanat la declaració perquè la població pugui optar a ajuts econòmics per reparar tots els desperfectes.

D’aquesta manera, la població se suma a la llista de municipis ebrencs que han demanat la declaració de zona catastròfica després del temporal. Una tercera part del pressupost se l’emporta la reparació del passeig entre l’Alguer i Pixavaques, una altra el moviment de sorres i graves a les platges, i l’altra inclou els accessos i altres obres constructives.

Comparteix