Satisfacció per l’èxit del projecte ‘Paint Emocions’ del SIS

Comparteix

‘Paint Emocions’ finalitza amb un balanç molt positiu. El passat dimecres tenia lloc l’última sessió d’aquest projecte, impulsat pel Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), que ha permès a un grup d’alumnes de l’Escola Sant Jordi treballar les seves emocions mitjançant diverses dinàmiques i jocs.

Posar en pràctica aspectes com l’autoconeixement, l’autoestima, l’autocontrol, l’empatia o la resolució de conflictes és el que han fet els infants durant les sessions, que s’han realitzat els dimecres en horari de menjador. La regidora de Serveis Socials, Mayte Puell, afirma que han treballat la intel·ligència emocional. 

Els alumnes no han estat els únics involucrats en el projecte, ja també s’ha comptat amb les famílies des del principi, per reflexionar i compartir situacions. De fet, s’han fet dues sessions de manera conjunta amb les mares i els pares. ‘Paint Emocions’ és una iniciativa del SIS amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix