L’Ateneu Calero reivindicarà les llengües maternes

Comparteix

Llengües d’arreu del món s’escoltaran aquest diumenge a la plaça Catalunya. L’Ateneu Calero de la SCER ha organitzat un acte dins #losdOmenges per commemorar del Dia Internacional de la Llengua Materna, que se celebra el pròxim 21 de febrer. La cita multicultural serà a partir de les 12 h.

Prop d’una vintena de llengües es podran escoltar en una lectura de textos realitzada per persones de diferents procedències. Perquè el públic pugui seguir-la, es repartirà en paper la traducció. Dues de les organitzadores de l’activitat, Isabel Labòria i Àngels Puente, expliquen com es desenvoluparà l’acte.

De fet, promoure i protegir el multilingüisme i la diversitat cultural és l’objectiu del Dia Internacional de la Llengua Materna que se celebra des de fa 20 anys. A més del recital, hi haurà una mostra de cuina tradicional dels països de les persones que participin i un vermut popular en acabar.

Comparteix