La Cala signa el conveni Corner per la promoció turística conjunta

Comparteix

L’Ametlla de Mar s’adhereix un any més al conveni Corner de la Diputació de Tarragona per la promoció turística. L’acord, signat per la regidora de Turisme aquest dijous a Tortosa, permetrà que la població es publiciti en els mercats emissors més importants per difondre els principals actius caleros.

Entre aquestes accions, destaca la presència en fires especialitzades al Regne Unit, França, Països Baixos i Suècia, així com a Barcelona, Madrid, Sant Sebastià i Pamplona. En l’àmbit publicitari, també es realitzaran campanyes sobretot en el mercat estatal. La regidora de Turisme, Maite Boquera, destaca la importància del conveni.

En total seran 17 els ens públics i privats ebrencs que promocionaran enguany els seus atractius de manera conjunta, per donar a conèixer els recursos i productes turístics en els mercats més importants. L’acte de signatura s’ha realitzat al Museu de Tortosa, amb la presència de les presidentes de la Diputació i del Patronat de Turisme.

Comparteix