Un conveni potenciarà el camp de futbol com a escola formativa

Comparteix

Signat un acord de col·laboració entre l’Ajuntament i The Clever Soccer perquè les instal·lacions esportives de l’Ametlla de Mar puguin convertir-se en referents per la formació en l’àmbit futbolístic.

Aquesta empresa de recent creació, capitanejada per l’entrenador calero Àlex Gómez, realitzarà diferents campus, seminaris o entrenaments, molts d’ells d’àmbit internacional, al complex esportiu municipal. Àlex Gómez és el director de The Clever Soccer:

El punt de partida és aquest cap de setmana, amb la visita d’una quinzena d’entrenadors de Noruega, als qui s’impartirà un clínic sobre la tècnica del joc de posició. Al mes de juny, també s’espera l’arribada d’una escola de futbol base dels Estats Units. Jordi Llaó és el regidor d’Esports:

L’acord entre el consistori i l’empresa es va signar aquesta setmana, en una reunió presidida per l’alcalde Jordi Gaseni.

Escolta l’entrevista sencera amb el director de The Clever Soccer, Àlex Gómez i el regidor d’Esports, Jordi Llaó.

Comparteix