Obertes les inscripcions per un Carnestoltes amb novetats

Comparteix

L’Ametlla de Mar comença a escalfar motors pel Carnestoltes. La regidoria de Festes ha obert el termini perquè les persones interessades puguin inscriure’s al concurs, que manté les categories però incorpora un nou premi extraordinari. L’altra novetat és que la rua de dissabte a la nit s’avança en horari.

Les modalitats per participar dels premis són individual, parella o trio, grup (fins a 9 components), comparsa (a partir de 10) i, en el cas dels adults, també carrossa. La tècnica de Festes, Lara Brull, recorda com fer la inscripció i quins criteris podrà tenir en compte el jurat per entregar el premi extraordinari.

El Rei Carnestoltes i la Serafina arribaran dissabte 22 a les 17 h, desfilant des de l’Ajuntament fins a la plaça Nova. Tots dos acompanyaran els concursants sèniors fins al Poliesportiu, a la rua que començarà a les 20.30 h. Un cop al pavelló, es farà entrega del sopar, hi haurà actuacions musicals i l’entrega de premis.

La rua infantil serà diumenge 23 a les 17.30 h, acabant amb un espectacle d’animació infantil, xocolatada i l’entrega de premis. La celebració del Carnestoltes al municipi, però, començarà dijous 20 amb la rua de l’Escola Sant Jordi a les 15 h, i amb la de la Llar d’Infants Xerinola el divendres 21 a partir de les 10 h.

Comparteix