Ajornada una visita d’empresaris xinesos interessats amb la tonyina roja i les ostres

Comparteix

Un grup d’empresaris xinesos tenia previst fer aquest divendres una visita comercial a l’Ametlla de Mar i l’Ampolla, per conèixer la indústria de la tonyina roja i la producció de l’ostra. Però, l’alerta sobre el coronavirus i els danys patits pel temporal en les granges d’engreix han fet cancel·lar l’estada i posposar el viatge.

Aquesta acció, organitzada des de l’Estació Nàutica Costa Daurada mitjançant una agència, tenia l’objectiu d’obrir oportunitats de negoci amb el mercat xinès. El seu gerent, Jordi Rom, explica que la visita d’aquests empresaris s’ajornarà fins d’aquí a uns mesos a l’espera que es normalitzi la situació.

La delegació representa uns 5.000 restaurants de la Xina que cuinen amb peix i marisc d’alta qualitat de tot el món, i que s’han mostrat interessats a conèixer la tonyina roja del Mediterrani i les ostres del Delta. Tot i no ser directament una acció de promoció nàutica, Rom afirma que és una oportunitat de negoci pel territori.

Comparteix